Sera filter- en transportpomp FP150

Sera filter- en transportpomp FP150 (30599) Sera - Aquariumcentrum Nederland

Model: 30599
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €11,85 €9,55
Excl. BTW: €7,89
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Regelbare onderwaterpompen voor zoet- en zeewateraquariums.
De sera filter- en transportpompen FP overtuigen door hun compacte en robuuste bouwwijze, hun geringe energieverbruik en hun regelbaarheid. Ze kunnen gebruikt worden als filter-, transport- en stromingspompen en worden in 7 vermogensniveaus aangeboden. Van nanoaquarium tot en met zeewateraquarium – je vindt altijd de juiste vermogensklasse. De pomp wordt met de meegeleverde zuignappen bevestigd.
De sera filter- en transportpompen FP 100 en FP 150 worden tot de kleinste aquariumpompen gerekend en zijn met name geschikt voor nanoaquariums. Ze kunnen in zoetwateraquariums van 10 liter tot ca. 50 liter ingezet worden en passen door hun geringe afmeting van minder dan 5 cm in bijna ieder binnenfilter.
De sera filter- en transportpompen FP 350 – FP 2000 zijn met name geschikt als aandrijfpompen van binnenfilters in aquariums en als transportpompen voor aquatische systemen. De compacte bouw maakt ook het plaatsen in binnenfilters mogelijk. Ze beschikken over een niet roestende keramische as en zijn daarom ook in zeewater inzetbaar.
Het hoge circulatievermogen van de FP-pompen zorgt voor constante omstandigheden in het aquarium en draagt zo bij aan de stabilisering van het biologische systeem.
Incl. 1,8 m netkabel

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Bunt U een robotCopyright ©2015-2019 Aquariumcentrum Nederland